JUBILEUSZE/CHRZCINY/URODZINY/KOMUNIE/STYPY
Organizując przyjęcie w lokalu do cen pakietów cateringowych należy doliczyć 10% (koszty organizacyjne, serwis, rezerwacja sali lub jej części).
Przy imprezach w lokalu po godzinach otwarcia lokalu obowiązuje dopłata 200 zł za każdą rozpoczętą godzinę pracy.
Zaznaczamy, iż podane przez nas warianty są tylko propozycją. Każdorazowo menu oraz cenę imprezy staramy się dostosować do potrzeb oraz oczekiwań naszego klienta!
Pakiet obiadowy- II danie – 45 PLN / os.
Pakiet obiadowy- 60 PLN / os.
Pakiet obiadowy z deserem i kawą – 80 PLN / os.
Pakiet obiadowy z deserem, kawą i napojami – 95 PLN / os.
Pakiet zimna płyta mini – 70 PLN / os.
Pakiet zimna płyta pełna – 110 PLN / os.
Pakiet zimna płyta mini z gorącą kolacją – 90 PLN / os.
Pakiet zimna płyta pełna z gorącą kolacją – 130 PLN / os.
Pakiet obiad- zimna płyta mini- gorąca kolacja – 150 PLN / os.
Pakiet pełny: obiad, deser, zimna płyta pełna, gorąca kolacja – 190 PLN / os.
Pakiet pełny: obiad, deser, zimna płyta pełna, gorąca kolacja z napojami – 200 PLN / os.
Pakiet obiadowy- II danie
45 zł/os.
II danie:
– ziemniaki/ziemniaki pieczone/ryż/kluski śląskie/frytki (możliwość zamówienia kilku rodzajów dodatków)
– mięso do wyboru: rolady wieprzowe, de volaille, pieczeń ze schabu, kotlet schabowy, kotlet cordon blue, schab faszerowany pieczarkami/śliwką/suszonymi pomidorami, pieczeń z karczku marynowanego w ziołach szpikowanego czosnkiem, pierś z kurczaka w panierce z ciasta naleśnikowego lub tradycyjnej z bułki tartej, szwajcary (rolada z piersi kurczaka faszerowana serem), pierś z kurczaka z serem i ananasem, pierś z kurczaka zapiekana z serem mozzarella i pomidorem, rolada z indyka faszerowana mięsem lub szpinakiem (możliwość zamówienia kilku różnych rodzajów mięs), sos
– zestaw surówek- 3 rodzaje do wyboru
Zamawiając 1 ½ porcji mięsa cena wynosi 53 zł/os.
Zamawiając 2 porcje mięsa cena wynosi 61 zł/os.
Pakiet obiadowy
60 zł/os.
I danie: zupa (do wyboru domowy rosół z makaronem, krem brokułowy z prażonymi migdałami, zupa
cebulowa z grzankami)
II danie:
– ziemniaki/ziemniaki pieczone/ryż/kluski śląskie/frytki (możliwość zamówienia kilku rodzajów dodatków)
– mięso do wyboru: rolady wieprzowe, de volaille, pieczeń ze schabu, kotlet schabowy, kotlet cordon blue, schab faszerowany pieczarkami/śliwką/suszonymi pomidorami, pieczeń z karczku marynowanego w ziołach szpikowanego czosnkiem, pierś z kurczaka w panierce z ciasta naleśnikowego lub tradycyjnej z bułki tartej, szwajcary (rolada z piersi kurczaka faszerowana serem), pierś z kurczaka z serem i ananasem, pierś z kurczaka zapiekana z serem mozzarella i pomidorem, rolada z indyka faszerowana mięsem lub szpinakiem (możliwość zamówienia kilku różnych rodzajów mięs), sos
– zestaw surówek- 3 rodzaje do wyboru
Zamawiając 1 ½ porcji mięsa cena wynosi 68 zł/os.
Zamawiając 2 porcje mięsa cena wynosi 76 zł/os.
Pakiet obiadowy z deserem i kawą
80zł/os.
I danie: zupa (do wyboru domowy rosół z makaronem, krem brokułowy z prażonymi migdałami, zupa
cebulowa z grzankami)
II danie:
– ziemniaki/ziemniaki pieczone/ryż/kluski śląskie/frytki (możliwość zamówienia kilku rodzajów dodatków)
– mięso do wyboru: rolady wieprzowe, de volaille, pieczeń ze schabu, kotlet schabowy, kotlet cordon blue, schab faszerowany pieczarkami/śliwką/suszonymi pomidorami, pieczeń z karczku marynowanego w ziołach szpikowanego czosnkiem, pierś z kurczaka w panierce z ciasta naleśnikowego lub tradycyjnej z bułki tartej, szwajcary (rolada z piersi kurczaka faszerowana serem), pierś z kurczaka z serem i ananasem, pierś z kurczaka zapiekana z serem mozzarella i pomidorem, rolada z indyka faszerowana mięsem lub szpinakiem (możliwość zamówienia kilku różnych rodzajów mięs), sos
– zestaw surówek- 3 rodzaje do wyboru
– 1 kawałek ciasta na osobę. Do wyboru szarlotka, deser lodowy z owocami i bitą śmietaną, ciasto czekoladowe, sernik
– kawa/herbata
Zamawiając 1 ½ porcji mięsa cena wynosi 88 zł/os.
Zamawiając 2 porcje mięsa cena wynosi 96 zł/os.
Pakiet obiadowy z deserem, kawą i napojami
95 zł/os.
I danie: zupa (do wyboru domowy rosół z makaronem, krem brokułowy z prażonymi migdałami, zupa
cebulowa z grzankami)
II danie:
– ziemniaki/ziemniaki pieczone/ryż/kluski śląskie/frytki (możliwość zamówienia kilku rodzajów dodatków)
– mięso do wyboru: rolady wieprzowe, de volaille, pieczeń ze schabu, kotlet schabowy, kotlet cordon blue, schab faszerowany pieczarkami/śliwką/suszonymi pomidorami, pieczeń z karczku marynowanego w ziołach szpikowanego czosnkiem, pierś z kurczaka w panierce z ciasta naleśnikowego lub tradycyjnej z bułki tartej, szwajcary (rolada z piersi kurczaka faszerowana serem), pierś z kurczaka z serem i ananasem, pierś z kurczaka zapiekana z serem mozzarella i pomidorem, rolada z indyka faszerowana mięsem lub szpinakiem (możliwość zamówienia kilku różnych rodzajów mięs), sos
– zestaw surówek- 3 rodzaje do wyboru
– 1 kawałek ciasta na osobę. Do wyboru szarlotka, deser lodowy z owocami i bitą śmietaną, ciasto czekoladowe, sernik
– kawa/herbata
– napoje: soki, woda, cola/sprite, inne
Zamawiając 1 ½ porcji mięsa cena wynosi 103 zł/os.
Zamawiając 2 porcje mięsa cena wynosi 111 zł/os.
Pakiet zimna płyta mini
70 zł/os.
Do wyboru 3 pozycje, po 1 z każdej grupy.
Grupa I
Prosimy wybrać 1 pozycję:
– Półmisek wędlin i mięs pieczonych
– Półmisek serów z owocami i krakersami
– Półmisek mix wędlin i serów
– Pasztet z dipem żurawinowym
Grupa II
Prosimy wybrać 1 pozycję:
– Ruloniki z szynki nadziewane musem chrzanowym
– Tymbaliki drobiowe
– Mini tortille nadziewane szynką, serem i warzywami
– Śledzie, do wyboru: z cebulką w oleju, w śmietanie, opiekane
– Ryba po grecku
– Śledzie pod pierzynką
– Jajka faszerowane
– Jajko w sosie tatarskim
Grupa III
Prosimy wybrać 1 pozycję:
– Tradycyjna sałatka jarzynowa
– Sałatka z brokuła i fety z chrupiącymi płatkami migdałowymi i nutą mięty
– Sałatka wiosenna
– Sałatka grecka
– sałatka ryżowa z grillowanym kurczakiem i ananasem
– sałatka caprese
– sałatka cesar z grillowanym kurczakiem, sałatą rzymską, parmezanem i jajkiem
– sałatka nicejska z tuńczykiem, jajkami i oliwkami
– sałatka chłopska z ziemniakami, ogórkiem, czerwoną cebulą, szczypiorem
W przypadku większej ilości potraw cena zostanie uzgodniona indywidualnie
Pakiet zimna płyta pełna
110 zł/os.
Do wyboru 6 pozycji, po 2 z każdej grupy:
Grupa I
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Półmisek wędlin i mięs pieczonych
– Półmisek serów z owocami i krakersami
– Półmisek mix wędlin i serów
– Pasztet z dipem żurawinowym
Grupa II
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Ruloniki z szynki nadziewane musem chrzanowym
– Tymbaliki drobiowe
– Mini tortille nadziewane szynką, serem i warzywami
– Śledzie, do wyboru: z cebulką w oleju, w śmietanie, opiekane
– Ryba po grecku
– Śledzie pod pierzynką
– Jajka faszerowane
– Jajko w sosie tatarskim
Grupa III
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Tradycyjna sałatka jarzynowa
– Sałatka z brokuła i fety z chrupiącymi płatkami migdałowymi i nutą mięty
– Sałatka wiosenna
– Sałatka grecka
– sałatka ryżowa z grillowanym kurczakiem i ananasem
– sałatka caprese
– sałatka cesar z grillowanym kurczakiem, sałatą rzymską, parmezanem i jajkiem
– sałatka nicejska z tuńczykiem, jajkami i oliwkami
– sałatka chłopska z ziemniakami, ogórkiem, czerwoną cebulą, szczypiorem
W przypadku większej ilości potraw cena zostanie uzgodniona indywidualnie.
Pakiet zimna płyta mini z gorącą kolacją
90 zł/os.
Do wyboru 3 pozycje, po 1 z każdej grupy:
Grupa I
Prosimy wybrać 1 pozycję:
– Półmisek wędlin i mięs pieczonych
– Półmisek serów z owocami i krakersami
– Półmisek mix wędlin i serów
– Pasztet z dipem żurawinowym
Grupa II
Prosimy wybrać 1 pozycję:
– Ruloniki z szynki nadziewane musem chrzanowym
– Tymbaliki drobiowe
– Mini tortille nadziewane szynką, serem i warzywami
– Śledzie, do wyboru: z cebulką w oleju, w śmietanie, opiekane
– Ryba po grecku
– Śledzie pod pierzynką
– Jajka faszerowane
– Jajko w sosie tatarskim
Grupa III
Prosimy wybrać 1 pozycję:
– Tradycyjna sałatka jarzynowa
– Sałatka z brokuła i fety z chrupiącymi płatkami migdałowymi i nutą mięty
– Sałatka wiosenna
– Sałatka grecka
– sałatka ryżowa z grillowanym kurczakiem i ananasem
– sałatka caprese
– sałatka cesar z grillowanym kurczakiem, sałatą rzymską, parmezanem i jajkiem
– sałatka nicejska z tuńczykiem, jajkami i oliwkami
– sałatka chłopska z ziemniakami, ogórkiem, czerwoną cebulą, szczypiorem
W przypadku większej ilości potraw cena zostanie uzgodniona indywidualnie
Kolacja do wyboru:
– bogracz z kluseczkami
– barszcz z krokietem z mięsem lub kapustą i pieczarkami
– barszcz z pasztecikiem z ciasta francuskiego
– leczo z pieczywem
Pakiet zimna płyta pełna z gorącą kolacją
130zł/os.
Do wyboru 6 pozycji, po 2 z każdej grupy:
Grupa I
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Półmisek wędlin i mięs pieczonych
– Półmisek serów z owocami i krakersami
– Półmisek mix wędlin i serów
– Pasztet z dipem żurawinowym
Grupa II
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Ruloniki z szynki nadziewane musem chrzanowym
– Tymbaliki drobiowe
– Mini tortille nadziewane szynką, serem i warzywami
– Śledzie, do wyboru: z cebulką w oleju, w śmietanie, opiekane
– Ryba po grecku
– Śledzie pod pierzynką
– Jajka faszerowane
– Jajko w sosie tatarskim
Grupa III
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Tradycyjna sałatka jarzynowa
– Sałatka z brokuła i fety z chrupiącymi płatkami migdałowymi i nutą mięty
– Sałatka wiosenna
– Sałatka grecka
– sałatka ryżowa z grillowanym kurczakiem i ananasem
– sałatka caprese
– sałatka cesar z grillowanym kurczakiem, sałatą rzymską, parmezanem i jajkiem
– sałatka nicejska z tuńczykiem, jajkami i oliwkami
– sałatka chłopska z ziemniakami, ogórkiem, czerwoną cebulą, szczypiorem
W przypadku większej ilości potraw cena zostanie uzgodniona indywidualnie.
Kolacja do wyboru:
– bogracz z kluseczkami
– barszcz z krokietem z mięsem lub kapustą i pieczarkami
– barszcz z pasztecikiem z ciasta francuskiego
– leczo z pieczywem
Pakiet obiad- zimna płyta mini- gorąca kolacja
150 zł/os.
I danie: zupa (do wyboru domowy rosół z makaronem, krem brokułowy z prażonymi migdałami, zupa
cebulowa z grzankami)
II danie:
– ziemniaki/ziemniaki pieczone/ryż/kluski śląskie/frytki (możliwość zamówienia kilku rodzajów dodatków)
– mięso do wyboru: rolady wieprzowe, de volaille, pieczeń ze schabu, kotlet schabowy, kotlet cordon blue, schab faszerowany pieczarkami/śliwką/suszonymi pomidorami, pieczeń z karczku marynowanego w ziołach szpikowanego czosnkiem, pierś z kurczaka w panierce z ciasta naleśnikowego lub tradycyjnej z bułki tartej, szwajcary (rolada z piersi kurczaka faszerowana serem), pierś z kurczaka z serem i ananasem, pierś z kurczaka zapiekana z serem mozzarella i pomidorem, rolada z indyka faszerowana mięsem lub szpinakiem (możliwość zamówienia kilku różnych rodzajów mięs), sos
– zestaw surówek- 3 rodzaje do wyboru
Zimna płyta do wyboru 3 pozycje, po 1 z każdej grupy:
Grupa I
Prosimy wybrać 1 pozycję:
– Półmisek wędlin i mięs pieczonych
– Półmisek serów z owocami i krakersami
– Półmisek mix wędlin i serów
– Pasztet z dipem żurawinowym
Grupa II
Prosimy wybrać 1 pozycję:
– Ruloniki z szynki nadziewane musem chrzanowym
– Tymbaliki drobiowe
– Mini tortille nadziewane szynką, serem i warzywami
– Śledzie, do wyboru: z cebulką w oleju, w śmietanie, opiekane
– Ryba po grecku
– Śledzie pod pierzynką
– Jajka faszerowane
– Jajko w sosie tatarskim
Grupa III
Prosimy wybrać 1 pozycję:
– Tradycyjna sałatka jarzynowa
– Sałatka z brokuła i fety z chrupiącymi płatkami migdałowymi i nutą mięty
– Sałatka wiosenna
– Sałatka grecka
– sałatka ryżowa z grillowanym kurczakiem i ananasem
– sałatka caprese
– sałatka cesar z grillowanym kurczakiem, sałatą rzymską, parmezanem i jajkiem
– sałatka nicejska z tuńczykiem, jajkami i oliwkami
– sałatka chłopska z ziemniakami, ogórkiem, czerwoną cebulą, szczypiorem
W przypadku większej ilości potraw cena zostanie uzgodniona indywidualnie.
Kolacja do wyboru:
– bogracz z kluseczkami
– barszcz z krokietem z mięsem lub kapustą i pieczarkami
– barszcz z pasztecikiem z ciasta francuskiego
– leczo z pieczywem
Pakiet pełny: obiad, deser, zimna płyta pełna, gorąca kolacja190 zł/os.
I danie: zupa (do wyboru domowy rosół z makaronem, krem brokułowy z prażonymi migdałami, zupa
cebulowa z grzankami)
II danie:
– ziemniaki/ziemniaki pieczone/ryż/kluski śląskie/frytki (możliwość zamówienia kilku rodzajów dodatków)
– mięso do wyboru: rolady wieprzowe, de volaille, pieczeń ze schabu, kotlet schabowy, kotlet cordon blue, schab faszerowany pieczarkami/śliwką/suszonymi pomidorami, pieczeń z karczku marynowanego w ziołach szpikowanego czosnkiem, pierś z kurczaka w panierce z ciasta naleśnikowego lub tradycyjnej z bułki tartej, szwajcary (rolada z piersi kurczaka faszerowana serem), pierś z kurczaka z serem i ananasem, pierś z kurczaka zapiekana z serem mozzarella i pomidorem, rolada z indyka faszerowana mięsem lub szpinakiem (możliwość zamówienia kilku różnych rodzajów mięs), sos
– zestaw surówek- 3 rodzaje do wyboru
– 1 kawałek ciasta na osobę. Do wyboru szarlotka, deser lodowy z owocami i bitą śmietaną, ciasto czekoladowe, sernik
– kawa/herbata
Zimna płyta, do wyboru 6 pozycji, po 2 z każdej grupy:
Grupa I
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Półmisek wędlin i mięs pieczonych
– Półmisek serów z owocami i krakersami
– Półmisek mix wędlin i serów
– Pasztet z dipem żurawinowym
Grupa II
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Ruloniki z szynki nadziewane musem chrzanowym
– Tymbaliki drobiowe
– Mini tortille nadziewane szynką, serem i warzywami
– Śledzie, do wyboru: z cebulką w oleju, w śmietanie, opiekane
– Ryba po grecku
– Śledzie pod pierzynką
– Jajka faszerowane
– Jajko w sosie tatarskim
Grupa III
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Tradycyjna sałatka jarzynowa
– Sałatka z brokuła i fety z chrupiącymi płatkami migdałowymi i nutą mięty
– Sałatka wiosenna
– Sałatka grecka
– sałatka ryżowa z grillowanym kurczakiem i ananasem
– sałatka caprese
– sałatka cesar z grillowanym kurczakiem, sałatą rzymską, parmezanem i jajkiem
– sałatka nicejska z tuńczykiem, jajkami i oliwkami
– sałatka chłopska z ziemniakami, ogórkiem, czerwoną cebulą, szczypiorem
W przypadku większej ilości potraw cena zostanie uzgodniona indywidualnie.
Kolacja do wyboru:
– bogracz z kluseczkami
– barszcz z krokietem z mięsem lub kapustą i pieczarkami
– barszcz z pasztecikiem z ciasta francuskiego
– leczo z pieczywem
Pakiet pełny: obiad, deser, zimna płyta pełna, gorąca kolacja z napojami
200 zł/os.
I danie: zupa (do wyboru domowy rosół z makaronem, krem brokułowy z prażonymi migdałami, zupa
cebulowa z grzankami)
II danie:
– ziemniaki/ziemniaki pieczone/ryż/kluski śląskie/frytki (możliwość zamówienia kilku rodzajów dodatków)
– mięso do wyboru: rolady wieprzowe, de volaille, pieczeń ze schabu, kotlet schabowy, kotlet cordon blue, schab faszerowany pieczarkami/śliwką/suszonymi pomidorami, pieczeń z karczku marynowanego w ziołach szpikowanego czosnkiem, pierś z kurczaka w panierce z ciasta naleśnikowego lub tradycyjnej z bułki tartej, szwajcary (rolada z piersi kurczaka faszerowana serem), pierś z kurczaka z serem i ananasem, pierś z kurczaka zapiekana z serem mozzarella i pomidorem, rolada z indyka faszerowana mięsem lub szpinakiem (możliwość zamówienia kilku różnych rodzajów mięs), sos
– zestaw surówek- 3 rodzaje do wyboru
– 1 kawałek ciasta na osobę. Do wyboru szarlotka, deser lodowy z owocami i bitą śmietaną, ciasto czekoladowe, sernik
– kawa/herbata
Zimna płyta, do wyboru 6 pozycji, po 2 z każdej grupy:
Grupa I
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Półmisek wędlin i mięs pieczonych
– Półmisek serów z owocami i krakersami
– Półmisek mix wędlin i serów
– Pasztet z dipem żurawinowym
Grupa II
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Ruloniki z szynki nadziewane musem chrzanowym
– Tymbaliki drobiowe
– Mini tortille nadziewane szynką, serem i warzywami
– Śledzie, do wyboru: z cebulką w oleju, w śmietanie, opiekane
– Ryba po grecku
– Śledzie pod pierzynką
– Jajka faszerowane
– Jajko w sosie tatarskim
Grupa III
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Tradycyjna sałatka jarzynowa
– Sałatka z brokuła i fety z chrupiącymi płatkami migdałowymi i nutą mięty
– Sałatka wiosenna
– Sałatka grecka
– sałatka ryżowa z grillowanym kurczakiem i ananasem
– sałatka caprese
– sałatka cesar z grillowanym kurczakiem, sałatą rzymską, parmezanem i jajkiem
– sałatka nicejska z tuńczykiem, jajkami i oliwkami
– sałatka chłopska z ziemniakami, ogórkiem, czerwoną cebulą, szczypiorem
W przypadku większej ilości potraw cena zostanie uzgodniona indywidualnie.
Kolacja do wyboru:
– bogracz z kluseczkami
– barszcz z krokietem z mięsem lub kapustą i pieczarkami
– barszcz z pasztecikiem z ciasta francuskiego
– leczo z pieczywem
– napoje: soki, woda, cola/sprite, inne