JUBILEUSZE/CHRZCINY/URODZINY/KOMUNIE/STYPY
Organizując przyjęcie w lokalu do cen pakietów cateringowych należy doliczyć 10% (koszty organizacyjne, serwis, rezerwacja sali lub jej części).
Przy imprezach w lokalu po godzinach otwarcia lokalu obowiązuje dopłata 200 zł za każdą rozpoczętą godzinę pracy.
Zaznaczamy, iż podane przez nas warianty są tylko propozycją. Każdorazowo menu oraz cenę imprezy staramy się dostosować do potrzeb oraz oczekiwań naszego klienta!
Pakiet obiadowy- II danie – 50 PLN / os.
Pakiet obiadowy- 65 PLN / os.
Pakiet obiadowy z deserem i kawą – 85 PLN / os.
Pakiet obiadowy z deserem, kawą i napojami – 110 PLN / os.
Pakiet zimna płyta mini – 75 PLN / os.
Pakiet zimna płyta pełna – 120 PLN / os.
Pakiet zimna płyta mini z gorącą kolacją – 100 PLN / os.
Pakiet zimna płyta pełna z gorącą kolacją – 140 PLN / os.
Pakiet obiad- zimna płyta mini- gorąca kolacja – 160 PLN / os.
Pakiet pełny: obiad, deser, zimna płyta pełna, gorąca kolacja – 220 PLN / os.
Pakiet pełny: obiad, deser, zimna płyta pełna, gorąca kolacja z napojami – 235 PLN / os.
Pakiet obiadowy- II danie
50 zł/os.
II danie:
– ziemniaki/ziemniaki pieczone/kluski śląskie/frytki (możliwość zamówienia kilku rodzajów dodatków)
– mięso do wyboru: rolady wieprzowe, de volaille, pieczeń ze schabu, kotlet schabowy, kotlet cordon blue, schab faszerowany pieczarkami/śliwką/suszonymi pomidorami, pieczeń z karczku marynowanego w ziołach szpikowanego czosnkiem, pierś z kurczaka w panierce z ciasta naleśnikowego lub tradycyjnej z bułki tartej, szwajcary (rolada z piersi kurczaka faszerowana serem), pierś z kurczaka zapiekana serem i ananasem, pierś z kurczaka zapiekana serem mozzarella i pomidorem, rolada z indyka faszerowana mięsem lub szpinakiem (możliwość zamówienia kilku różnych rodzajów mięs), sos
– zestaw surówek- 3 rodzaje do wyboru
Zamawiając 1 ½ porcji mięsa cena wynosi 58 zł/os.
Zamawiając 2 porcje mięsa cena wynosi 66 zł/os.
Pakiet obiadowy
65 zł/os.
I danie: zupa (do wyboru domowy rosół z makaronem, krem brokułowy z prażonymi migdałami, zupa
cebulowa z grzankami)
II danie:
– ziemniaki/ziemniaki pieczone/kluski śląskie/frytki (możliwość zamówienia kilku rodzajów dodatków)
– mięso do wyboru: rolady wieprzowe, de volaille, pieczeń ze schabu, kotlet schabowy, kotlet cordon blue, schab faszerowany pieczarkami/śliwką/suszonymi pomidorami, pieczeń z karczku marynowanego w ziołach szpikowanego czosnkiem, pierś z kurczaka w panierce z ciasta naleśnikowego lub tradycyjnej z bułki tartej, szwajcary (rolada z piersi kurczaka faszerowana serem), pierś z kurczaka zapiekana serem i ananasem, pierś z kurczaka zapiekana serem mozzarella i pomidorem, rolada z indyka faszerowana mięsem lub szpinakiem (możliwość zamówienia kilku różnych rodzajów mięs), sos
– zestaw surówek- 3 rodzaje do wyboru
Zamawiając 1 ½ porcji mięsa cena wynosi 73 zł/os.
Zamawiając 2 porcje mięsa cena wynosi 78 zł/os.
Pakiet obiadowy z deserem i kawą
85zł/os.
I danie: zupa (do wyboru domowy rosół z makaronem, krem brokułowy z prażonymi migdałami, zupa
cebulowa z grzankami)
II danie:
– ziemniaki/ziemniaki pieczone/kluski śląskie/frytki (możliwość zamówienia kilku rodzajów dodatków)
– mięso do wyboru: rolady wieprzowe, de volaille, pieczeń ze schabu, kotlet schabowy, kotlet cordon blue, schab faszerowany pieczarkami/śliwką/suszonymi pomidorami, pieczeń z karczku marynowanego w ziołach szpikowanego czosnkiem, pierś z kurczaka w panierce z ciasta naleśnikowego lub tradycyjnej z bułki tartej, szwajcary (rolada z piersi kurczaka faszerowana serem), pierś z kurczaka z serem i ananasem, pierś z kurczaka zapiekana z serem mozzarella i pomidorem, rolada z indyka faszerowana mięsem lub szpinakiem (możliwość zamówienia kilku różnych rodzajów mięs), sos
– zestaw surówek- 3 rodzaje do wyboru
– 1 kawałek ciasta na osobę. Do wyboru szarlotka, deser lodowy z owocami i bitą śmietaną, ciasto czekoladowe, sernik
– kawa/herbata
Zamawiając 1 ½ porcji mięsa cena wynosi 93 zł/os.
Zamawiając 2 porcje mięsa cena wynosi 101 zł/os.
Pakiet obiadowy z deserem, kawą i napojami
110 zł/os.
I danie: zupa (do wyboru domowy rosół z makaronem, krem brokułowy z prażonymi migdałami, zupa
cebulowa z grzankami)
II danie:
– ziemniaki/ziemniaki pieczone/kluski śląskie/frytki (możliwość zamówienia kilku rodzajów dodatków)
– mięso do wyboru: rolady wieprzowe, de volaille, pieczeń ze schabu, kotlet schabowy, kotlet cordon blue, schab faszerowany pieczarkami/śliwką/suszonymi pomidorami, pieczeń z karczku marynowanego w ziołach szpikowanego czosnkiem, pierś z kurczaka w panierce z ciasta naleśnikowego lub tradycyjnej z bułki tartej, szwajcary (rolada z piersi kurczaka faszerowana serem), pierś z kurczaka zapiekana serem i ananasem, pierś z kurczaka zapiekana serem mozzarella i pomidorem, rolada z indyka faszerowana mięsem lub szpinakiem (możliwość zamówienia kilku różnych rodzajów mięs), sos
– zestaw surówek- 3 rodzaje do wyboru
– 1 kawałek ciasta na osobę. Do wyboru szarlotka, deser lodowy z owocami i bitą śmietaną, ciasto czekoladowe, sernik
– kawa/herbata
– napoje: soki, woda, cola/sprite, inne
Zamawiając 1 ½ porcji mięsa cena wynosi 118 zł/os.
Zamawiając 2 porcje mięsa cena wynosi 126 zł/os.
Pakiet zimna płyta mini
75 zł/os.
Do wyboru 3 pozycje, po 1 z każdej grupy.
Grupa I
Prosimy wybrać 1 pozycję:
– Półmisek wędlin i mięs pieczonych
– Półmisek serów z owocami i krakersami
– Półmisek mix wędlin i serów
– Pasztet z dipem żurawinowym
Grupa II
Prosimy wybrać 1 pozycję:
– Ruloniki z szynki nadziewane musem chrzanowym
– Tymbaliki drobiowe
– Mini tortille nadziewane szynką, serem i warzywami
– Śledzie, do wyboru: z cebulką w oleju lub w śmietanie
– Ryba po grecku
– Jajka faszerowane
– Jajko w sosie tatarskim
Grupa III
Prosimy wybrać 1 pozycję:
– Tradycyjna sałatka jarzynowa
– Sałatka z brokuła i fety z chrupiącymi płatkami migdałowymi i nutą mięty
– Sałatka grecka
– sałatka ryżowa z grillowanym kurczakiem i ananasem
– sałatka caprese
– sałatka cesar z grillowanym kurczakiem, sałatą rzymską, parmezanem i jajkiem
– sałatka nicejska z tuńczykiem, jajkami i oliwkami
– sałatka chłopska z ziemniakami, ogórkiem, czerwoną cebulą, szczypiorem
– sałatka z szynki parmeńskiej, rukoli, parmezanu z sosem balsamicznym
W przypadku większej ilości potraw cena zostanie uzgodniona indywidualnie
Pakiet zimna płyta pełna
120 zł/os.
Do wyboru 6 pozycji, po 2 z każdej grupy:
Grupa I
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Półmisek wędlin i mięs pieczonych
– Półmisek serów z owocami i krakersami
– Półmisek mix wędlin i serów
– Pasztet z dipem żurawinowym
Grupa II
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Ruloniki z szynki nadziewane musem chrzanowym
– Tymbaliki drobiowe
– Mini tortille nadziewane szynką, serem i warzywami
– Śledzie, do wyboru: z cebulką w oleju lub w śmietanie
– Ryba po grecku
– Jajka faszerowane
– Jajko w sosie tatarskim
Grupa III
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Tradycyjna sałatka jarzynowa
– Sałatka z brokuła i fety z chrupiącymi płatkami migdałowymi i nutą mięty
– Sałatka grecka
– sałatka ryżowa z grillowanym kurczakiem i ananasem
– sałatka caprese
– sałatka cesar z grillowanym kurczakiem, sałatą rzymską, parmezanem i jajkiem
– sałatka nicejska z tuńczykiem, jajkami i oliwkami
– sałatka chłopska z ziemniakami, ogórkiem, czerwoną cebulą, szczypiorem
– sałatka z szynki parmeńskiej, rukoli, parmezanu z sosem balsamicznym
W przypadku większej ilości potraw cena zostanie uzgodniona indywidualnie.
Pakiet zimna płyta mini z gorącą kolacją
100 zł/os.
Do wyboru 3 pozycje, po 1 z każdej grupy:
Grupa I
Prosimy wybrać 1 pozycję:
– Półmisek wędlin i mięs pieczonych
– Półmisek serów z owocami i krakersami
– Półmisek mix wędlin i serów
– Pasztet z dipem żurawinowym
Grupa II
Prosimy wybrać 1 pozycję:
– Ruloniki z szynki nadziewane musem chrzanowym
– Tymbaliki drobiowe
– Mini tortille nadziewane szynką, serem i warzywami
– Śledzie, do wyboru: z cebulką w oleju lub w śmietanie
– Ryba po grecku
– Jajka faszerowane
– Jajko w sosie tatarskim
Grupa III
Prosimy wybrać 1 pozycję:
– Tradycyjna sałatka jarzynowa
– Sałatka z brokuła i fety z chrupiącymi płatkami migdałowymi i nutą mięty
– Sałatka grecka
– sałatka ryżowa z grillowanym kurczakiem i ananasem
– sałatka caprese
– sałatka cesar z grillowanym kurczakiem, sałatą rzymską, parmezanem i jajkiem
– sałatka nicejska z tuńczykiem, jajkami i oliwkami
– sałatka chłopska z ziemniakami, ogórkiem, czerwoną cebulą, szczypiorem
– sałatka z szynki parmeńskiej, rukoli, parmezanu z sosem balsamicznym
W przypadku większej ilości potraw cena zostanie uzgodniona indywidualnie
Kolacja do wyboru:
– bogracz z kluseczkami
– barszcz z krokietem (z mięsem lub kapustą i pieczarkami)
– barszcz z pasztecikiem z ciasta francuskiego (z mięsem lub kapustą i pieczarkami)
– leczo z pieczywem
Pakiet zimna płyta pełna z gorącą kolacją
140zł/os.
Do wyboru 6 pozycji, po 2 z każdej grupy:
Grupa I
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Półmisek wędlin i mięs pieczonych
– Półmisek serów z owocami i krakersami
– Półmisek mix wędlin i serów
– Pasztet z dipem żurawinowym
Grupa II
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Ruloniki z szynki nadziewane musem chrzanowym
– Tymbaliki drobiowe
– Mini tortille nadziewane szynką, serem i warzywami
– Śledzie, do wyboru: z cebulką w oleju lub w śmietanie
– Ryba po grecku
– Jajka faszerowane
– Jajko w sosie tatarskim
Grupa III
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Tradycyjna sałatka jarzynowa
– Sałatka z brokuła i fety z chrupiącymi płatkami migdałowymi i nutą mięty
– Sałatka grecka
– sałatka ryżowa z grillowanym kurczakiem i ananasem
– sałatka caprese
– sałatka cesar z grillowanym kurczakiem, sałatą rzymską, parmezanem i jajkiem
– sałatka nicejska z tuńczykiem, jajkami i oliwkami
– sałatka chłopska z ziemniakami, ogórkiem, czerwoną cebulą, szczypiorem
– sałatka z szynki parmeńskiej, rukoli, parmezanu z sosem balsamicznym
W przypadku większej ilości potraw cena zostanie uzgodniona indywidualnie.
Kolacja do wyboru:
– bogracz z kluseczkami
– barszcz z krokietem (z mięsem lub kapustą i pieczarkami)
– barszcz z pasztecikiem z ciasta francuskiego (z mięsem lub kapustą i pieczarkami)
– leczo z pieczywem
Pakiet obiad- zimna płyta mini- gorąca kolacja
160 zł/os.
I danie: zupa (do wyboru domowy rosół z makaronem, krem brokułowy z prażonymi migdałami, zupa
cebulowa z grzankami)
II danie:
– ziemniaki/ziemniaki pieczone/kluski śląskie/frytki (możliwość zamówienia kilku rodzajów dodatków)
– mięso do wyboru: rolady wieprzowe, de volaille, pieczeń ze schabu, kotlet schabowy, kotlet cordon blue, schab faszerowany pieczarkami/śliwką/suszonymi pomidorami, pieczeń z karczku marynowanego w ziołach szpikowanego czosnkiem, pierś z kurczaka w panierce z ciasta naleśnikowego lub tradycyjnej z bułki tartej, szwajcary (rolada z piersi kurczaka faszerowana serem), pierś z kurczaka zapiekana serem i ananasem, pierś z kurczaka zapiekana serem mozzarella i pomidorem, rolada z indyka faszerowana mięsem lub szpinakiem (możliwość zamówienia kilku różnych rodzajów mięs), sos
– zestaw surówek- 3 rodzaje do wyboru
Zimna płyta do wyboru 3 pozycje, po 1 z każdej grupy:
Grupa I
Prosimy wybrać 1 pozycję:
– Półmisek wędlin i mięs pieczonych
– Półmisek serów z owocami i krakersami
– Półmisek mix wędlin i serów
– Pasztet z dipem żurawinowym
Grupa II
Prosimy wybrać 1 pozycję:
– Ruloniki z szynki nadziewane musem chrzanowym
– Tymbaliki drobiowe
– Mini tortille nadziewane szynką, serem i warzywami
– Śledzie, do wyboru: z cebulką w oleju lub w śmietanie
– Ryba po grecku
– Jajka faszerowane
– Jajko w sosie tatarskim
Grupa III
Prosimy wybrać 1 pozycję:
– Tradycyjna sałatka jarzynowa
– Sałatka z brokuła i fety z chrupiącymi płatkami migdałowymi i nutą mięty
– Sałatka grecka
– sałatka ryżowa z grillowanym kurczakiem i ananasem
– sałatka caprese
– sałatka cesar z grillowanym kurczakiem, sałatą rzymską, parmezanem i jajkiem
– sałatka nicejska z tuńczykiem, jajkami i oliwkami
– sałatka chłopska z ziemniakami, ogórkiem, czerwoną cebulą, szczypiorem
– sałatka z szynki parmeńskiej, rukoli, parmezanu z sosem balsamicznym
W przypadku większej ilości potraw cena zostanie uzgodniona indywidualnie.
Kolacja do wyboru:
– bogracz z kluseczkami
– barszcz z krokietem (z mięsem lub kapustą i pieczarkami)
– barszcz z pasztecikiem z ciasta francuskiego ( z mięsem lub z kapustą i pieczarkami)
– leczo z pieczywem
Pakiet pełny: obiad, deser, zimna płyta pełna, gorąca kolacja
220zł/os.
I danie: zupa (do wyboru domowy rosół z makaronem, krem brokułowy z prażonymi migdałami, zupa
cebulowa z grzankami)
II danie:
– ziemniaki/ziemniaki pieczone/kluski śląskie/frytki (możliwość zamówienia kilku rodzajów dodatków)
– mięso do wyboru: rolady wieprzowe, de volaille, pieczeń ze schabu, kotlet schabowy, kotlet cordon blue, schab faszerowany pieczarkami/śliwką/suszonymi pomidorami, pieczeń z karczku marynowanego w ziołach szpikowanego czosnkiem, pierś z kurczaka w panierce z ciasta naleśnikowego lub tradycyjnej z bułki tartej, szwajcary (rolada z piersi kurczaka faszerowana serem), pierś z kurczaka zapiekana serem i ananasem, pierś z kurczaka zapiekana serem mozzarella i pomidorem, rolada z indyka faszerowana mięsem lub szpinakiem (możliwość zamówienia kilku różnych rodzajów mięs), sos
– zestaw surówek- 3 rodzaje do wyboru
– 1 kawałek ciasta na osobę. Do wyboru szarlotka, deser lodowy z owocami i bitą śmietaną, ciasto czekoladowe, sernik
– kawa/herbata
Zimna płyta, do wyboru 6 pozycji, po 2 z każdej grupy:
Grupa I
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Półmisek wędlin i mięs pieczonych
– Półmisek serów z owocami i krakersami
– Półmisek mix wędlin i serów
– Pasztet z dipem żurawinowym
Grupa II
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Ruloniki z szynki nadziewane musem chrzanowym
– Tymbaliki drobiowe
– Mini tortille nadziewane szynką, serem i warzywami
– Śledzie, do wyboru: z cebulką w oleju lub w śmietanie
– Ryba po grecku
– Jajka faszerowane
– Jajko w sosie tatarskim
Grupa III
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Tradycyjna sałatka jarzynowa
– Sałatka z brokuła i fety z chrupiącymi płatkami migdałowymi i nutą mięty
– Sałatka grecka
– sałatka ryżowa z grillowanym kurczakiem i ananasem
– sałatka caprese
– sałatka cesar z grillowanym kurczakiem, sałatą rzymską, parmezanem i jajkiem
– sałatka nicejska z tuńczykiem, jajkami i oliwkami
– sałatka chłopska z ziemniakami, ogórkiem, czerwoną cebulą, szczypiorem
– sałatka z szynki parmeńskiej, rukoli, parmezanu z sosem balsamicznym
W przypadku większej ilości potraw cena zostanie uzgodniona indywidualnie.
Kolacja do wyboru:
– bogracz z kluseczkami
– barszcz z krokietem (z mięsem lub kapustą i pieczarkami)
– barszcz z pasztecikiem z ciasta francuskiego
– leczo z pieczywem
Pakiet pełny: obiad, deser, zimna płyta pełna, gorąca kolacja z napojami
235 zł/os.
I danie: zupa (do wyboru domowy rosół z makaronem, krem brokułowy z prażonymi migdałami, zupa
cebulowa z grzankami)
II danie:
– ziemniaki/ziemniaki pieczone/kluski śląskie/frytki (możliwość zamówienia kilku rodzajów dodatków)
– mięso do wyboru: rolady wieprzowe, de volaille, pieczeń ze schabu, kotlet schabowy, kotlet cordon blue, schab faszerowany pieczarkami/śliwką/suszonymi pomidorami, pieczeń z karczku marynowanego w ziołach szpikowanego czosnkiem, pierś z kurczaka w panierce z ciasta naleśnikowego lub tradycyjnej z bułki tartej, szwajcary (rolada z piersi kurczaka faszerowana serem), pierś z kurczaka zapiekana serem i ananasem, pierś z kurczaka zapiekana serem mozzarella i pomidorem, rolada z indyka faszerowana mięsem lub szpinakiem (możliwość zamówienia kilku różnych rodzajów mięs), sos
– zestaw surówek- 3 rodzaje do wyboru
– 1 kawałek ciasta na osobę. Do wyboru szarlotka, deser lodowy z owocami i bitą śmietaną, ciasto czekoladowe, sernik
– kawa/herbata
Zimna płyta, do wyboru 6 pozycji, po 2 z każdej grupy:
Grupa I
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Półmisek wędlin i mięs pieczonych
– Półmisek serów z owocami i krakersami
– Półmisek mix wędlin i serów
– Pasztet z dipem żurawinowym
Grupa II
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Ruloniki z szynki nadziewane musem chrzanowym
– Tymbaliki drobiowe
– Mini tortille nadziewane szynką, serem i warzywami
– Śledzie, do wyboru: z cebulką w oleju lub w śmietanie
– Ryba po grecku
– Jajka faszerowane
– Jajko w sosie tatarskim
Grupa III
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Tradycyjna sałatka jarzynowa
– Sałatka z brokuła i fety z chrupiącymi płatkami migdałowymi i nutą mięty
– Sałatka grecka
– sałatka ryżowa z grillowanym kurczakiem i ananasem
– sałatka caprese
– sałatka cesar z grillowanym kurczakiem, sałatą rzymską, parmezanem i jajkiem
– sałatka nicejska z tuńczykiem, jajkami i oliwkami
– sałatka chłopska z ziemniakami, ogórkiem, czerwoną cebulą, szczypiorem
– sałatka z szynki parmeńskiej, rukoli, parmezanu z sosem balsamicznym
W przypadku większej ilości potraw cena zostanie uzgodniona indywidualnie.
Kolacja do wyboru:
– bogracz z kluseczkami
– barszcz z krokietem z mięsem lub kapustą i pieczarkami
– barszcz z pasztecikiem z ciasta francuskiego
– leczo z pieczywem
– napoje: soki, woda, cola/sprite, inne