Przyjęcia w lokalu

JUBILEUSZE/CHRZCINY/URODZINY/KOMUNIE/STYPY

Organizując przyjęcie w lokalu do cen pakietów cateringowych należy doliczyć 10% (koszty organizacyjne, serwis, rezerwacja sali lub jej części).

Przy imprezach w lokalu po godzinie 22.00 obowiązuje dopłata 100 zł za każdą godzinę pracy.

Zaznaczamy, iż podane przez nas warianty są tylko propozycją. Każdorazowo menu oraz cenę imprezy staramy się dostosować do potrzeb oraz oczekiwań naszego klienta!


Pakiet obiadowy- II danie – 28 PLN / os.
Pakiet obiadowy- 34 PLN / os.
Pakiet obiadowy z deserem i kawą – 50 PLN / os.
Pakiet obiadowy z deserem i napojami – 59 PLN / os.
Pakiet zimna płyta mini – 45 PLN / os.
Pakiet zimna płyta pełna – 80 PLN / os.
Pakiet zimna płyta mini z gorącą kolacją – 60 PLN / os.
Pakiet zimna płyta pełna z gorącą kolacją – 90 PLN / os.
Pakiet obiad- zimna płyta mini- gorąca kolacja – 95 PLN / os.
Pakiet pełny: obiad, deser, zimna płyta pełna, gorąca kolacja – 145 PLN / os.
Pakiet pełny: obiad, deser, zimna płyta pełna, gorąca kolacja z napojami – 155 PLN / os.

 

Pakiet obiadowy- II danie
28 zł/os.

II danie:
– ziemniaki/ziemniaki pieczone/ryż/kluski śląskie/frytki (możliwość zamówienia kilku rodzajów dodatków)

– mięso do wyboru: rolady wieprzowe, de volaille, pieczeń ze schabu, kotlet schabowy, kotlet cordon blue, schab faszerowany pieczarkami/śliwką/suszonymi pomidorami, pieczeń z karczku marynowanego w ziołach szpikowanego czosnkiem, pierś z kurczaka w panierce z ciasta naleśnikowego lub tradycyjnej z bułki tartej, szwajcary (rolada z piersi kurczaka faszerowana serem), pierś z kurczaka faszerowana serem i ananasem, pierś z kurczaka zapiekana z serem mozarella i pomidorem, kieszonka z piersi kurczaka z suszonymi pomidorami, filet z indyka faszerowany szpinakiem, rolada z indyka faszerowana mięsem (po kawałku na osobę, możliwość zamówienia kilku różnych rodzajów mięs), sos

– zestaw surówek- 3 rodzaje do wyboru

Woda z cytryną w dzbankach.

Zamawiając 1 ½ porcji mięsa cena wynosi 36 zł/os.
Zamawiając 2 porcje mięsa cena wynosi 44 zł/os.

Pakiet obiadowy
34 zł/os.

I danie: zupa (do wyboru domowy rosół z makaronem, krem brokułowy z prażonymi migdałami, zupa
cebulowa z białym winem podana z ziołowymi z grzankami, krem z porów, zupa czosnkowa, barszcz, krem z pieczarek)

II danie:
– ziemniaki/ziemniaki pieczone/ryż/kluski śląskie/frytki (możliwość zamówienia kilku rodzajów dodatków)

– mięso do wyboru: rolady wieprzowe, de volaille, pieczeń ze schabu, kotlet schabowy, kotlet cordon blue, schab faszerowany pieczarkami/śliwką/suszonymi pomidorami, pieczeń z karczku marynowanego w ziołach szpikowanego czosnkiem, pierś z kurczaka w panierce z ciasta naleśnikowego lub tradycyjnej z bułki tartej, szwajcary (rolada z piersi kurczaka faszerowana serem), pierś z kurczaka faszerowana serem i ananasem, pierś z kurczaka zapiekana z serem mozarella i pomidorem, kieszonka z piersi kurczaka z suszonymi pomidorami, filet z indyka faszerowany szpinakiem, rolada z indyka faszerowana mięsem (po kawałku na osobę, możliwość zamówienia kilku różnych rodzajów mięs), sos

– zestaw surówek- 3 rodzaje do wyboru

Woda z cytryną w dzbankach.

Zamawiając 1 ½ porcji mięsa cena wynosi 42 zł/os.
Zamawiając 2 porcje mięsa cena wynosi 50 zł/os.

Pakiet obiadowy z deserem i kawą
50zł/os.

I danie: zupa (do wyboru domowy rosół z makaronem, krem brokułowy z prażonymi migdałami, zupa
Cebulowa z białym winem podana z ziołowymi z grzankami, krem z porów, zupa czosnkowa, barszcz, krem z pieczarek)

II danie:
– ziemniaki/ziemniaki pieczone/ryż/kluski śląskie/frytki (możliwość zamówienia kilku rodzajów dodatków)

– mięso do wyboru: rolady wieprzowe, de volaille, pieczeń ze schabu, kotlet schabowy, kotlet cordon blue, schab faszerowany pieczarkami/śliwką/suszonymi pomidorami, pieczeń z karczku marynowanego w ziołach szpikowanego czosnkiem, pierś z kurczaka w panierce z ciasta naleśnikowego lub tradycyjnej z bułki tartej, szwajcary (rolada z piersi kurczaka faszerowana serem), pierś z kurczaka faszerowana serem i ananasem, pierś z kurczaka zapiekana z serem mozarella i pomidorem, kieszonka z piersi kurczaka z suszonymi pomidorami, filet z indyka faszerowany szpinakiem, rolada z indyka faszerowana mięsem (po kawałku na osobę, możliwość zamówienia kilku różnych rodzajów mięs), sos

– zestaw surówek- 3 rodzaje do wyboru

Woda z cytryną w dzbankach.

– 1 kawałek ciasta na osobę. Do wyboru szarlotka na ciepło z bitą śmietaną i lodami, deser lodowy z owocami i bitą śmietaną, ciasto czekoladowe z bitą śmietaną

– kawa/herbata

Zamawiając 1 ½ porcji mięsa cena wynosi 58 zł/os.
Zamawiając 2 porcje mięsa cena wynosi 66 zł/os.

Pakiet obiadowy z deserem i napojami
59 zł/os.

I danie: zupa (do wyboru domowy rosół z makaronem, krem brokułowy z prażonymi migdałami, zupa
Cebulowa z białym winem podana z ziołowymi z grzankami, krem z porów, zupa czosnkowa, barszcz, krem z pieczarek)

II danie:
– ziemniaki/ziemniaki pieczone/ryż/kluski śląskie/frytki (możliwość zamówienia kilku rodzajów dodatków),

– mięso do wyboru: rolady wieprzowe, de volaille, pieczeń ze schabu, kotlet schabowy, kotlet cordon blue, schab faszerowany pieczarkami/śliwką/suszonymi pomidorami, pieczeń z karczku marynowanego w ziołach szpikowanego czosnkiem, pierś z kurczaka w panierce z ciasta naleśnikowego lub tradycyjnej z bułki tartej, szwajcary (rolada z piersi kurczaka faszerowana serem), pierś z kurczaka faszerowana serem i ananasem, pierś z kurczaka zapiekana z serem mozarella i pomidorem, kieszonka z piersi kurczaka z suszonymi pomidorami, filet z indyka faszerowany szpinakiem, rolada z indyka faszerowana mięsem (po kawałku na osobę, możliwość zamówienia kilku różnych rodzajów mięs), sos

– zestaw surówek- 3 rodzaje do wyboru

– 1 kawałek ciasta na osobę. Do wyboru szarlotka na ciepło z bitą śmietaną i lodami, deser lodowy z owocami i bitą śmietaną, ciasto czekoladowe z bitą śmietaną

– kawa/herbata do wyboru

– napoje: soki, woda, cola/sprite, inne

Zamawiając 1 ½ porcji mięsa cena wynosi 67 zł/os.
Zamawiając 2 porcje mięsa cena wynosi 75 zł/os.


Pakiet zimna płyta mini
45 zł/os.

Do wyboru 3 pozycje, po 1 z każdej grupy.

Grupa I
Prosimy wybrać 1 pozycję:
– Półmisek wędlin i mięs pieczonych podany z sosami
– Półmisek serów z owocami i krakersami
– Półmisek mix wędlin i serów
– Pasztet z dipem żurawinowym

Grupa II
Prosimy wybrać 1 pozycję:
– Ruloniki z szynki nadziewane musem chrzanowym
– Tymbaliki drobiowe
– Mini tortille nadziewane szynką, serem i warzywami
– Śledzie, do wyboru: z cebulką w oleju, w śmietanie, w pikantnej zalewie, po japońsku, po żydowsku, opiekane
– Ryba po grecku
– Śledzie pod pierzynką
– Jajka faszerowane
– Jajko w sosie tatarskim
– Śliwki w boczku

Grupa III
Prosimy wybrać 1 pozycję:
– Tradycyjna sałatka jarzynowa
– Sałatka z brokuła i fety z chrupiącymi płatkami migdałowymi i nutą mięty
– Sałatka wiosenna
– Sałatka śledziowo-ziemniaczana
– Sałatka grecka
– Sałatka z tuńczykiem i ryżem
– sałatka ryżowa z grillowanym kurczakiem i ananasem
– mozrella z pomidorem i rukolą
– mix sałat z grillowanym kurczakiem i pomarańczą
– mix sałat z suszonymi pomidorami i ziołowymi grzankami
– mix sałat z parmezanem i grillowanym boczkiem
– sałatka cesar z grillowanym kurczakiem, sałatą rzymską, parmezanem i grzankami
– sałatka z szynki parmeńskiej z roszponką, parmezanem i sezamem
– sałatka nicejska z tuńczykiem, jajkami i oliwkami
– sałatka ziemniaczana z kaparami i czerwoną cebulą
– sałatka owocowa z sosem jogurtowym
– sałatka chłopska z ziemniakami, ogórkiem, czerwoną cebulą, szczypiorem

W przypadku większej ilości potraw cena zostanie uzgodniona indywidualnie

Pakiet zimna płyta pełna
80 zł/os.

Do wyboru 6 pozycji, po 2 z każdej grupy:

Grupa I
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Półmisek wędlin i mięs pieczonych podany z sosami
– Półmisek serów z owocami i krakersami
– Półmisek mix wędlin i serów
– Pasztet z dipem żurawinowym

Grupa II
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Ruloniki z szynki nadziewane musem chrzanowym
– Tymbaliki drobiowe
– Mini tortille nadziewane szynką, serem i warzywami
– Śledzie, do wyboru: z cebulką w oleju, w śmietanie, w pikantnej zalewie, po japońsku, po żydowsku, opiekane
– Ryba po grecku
– Śledzie pod pierzynką
– Śliwki w boczku
– Jajka faszerowane
– Jajko w sosie tatarskim

Grupa III
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Tradycyjna sałatka jarzynowa
– Sałatka z brokuła i fety z chrupiącymi płatkami migdałowymi i nutą mięty
– Sałatka wiosenna
– Sałatka śledziowo-ziemniaczana
– Sałatka grecka
– Sałatka z tuńczykiem i ryżem
– sałatka ryżowa z grillowanym kurczakiem i ananasem
– mozarella z pomidorem i rukolą
– mix sałat z grillowanym kurczakiem i pomarańczą
– mix sałat z suszonymi pomidorami i ziołowymi grzankami
– mix sałat z parmezanem i grillowanym boczkiem
– sałatka cesar z grillowanym kurczakiem, sałatą rzymską, parmezanem i grzankami
– sałatka z szynki parmeńskiej z roszponką, parmezanem i sezamem
– sałatka nicejska z tuńczykiem, jajkami i oliwkami
– sałatka ziemniaczana z kaparami i czerwoną cebulą
– sałatka owocowa z sosem jogurtowym
– sałatka chłopska z ziemniakami, ogórkiem, czerwoną cebulą, szczypiorem

W przypadku większej ilości potraw cena zostanie uzgodniona indywidualnie.


Pakiet zimna płyta mini z gorącą kolacją
60 zł/os.

Do wyboru 3 pozycje, po 1 z każdej grupy:

Grupa I
Prosimy wybrać 1 pozycję:
– Półmisek wędlin i mięs pieczonych podany z sosami
– Półmisek serów z owocami i krakersami
– Półmisek mix wędlin i serów
– Pasztet z dipem żurawinowym

Grupa II
Prosimy wybrać 1 pozycję:
– Ruloniki z szynki nadziewane musem chrzanowym
– Tymbaliki drobiowe
– Mini tortille nadziewane szynką, serem i warzywami
– Śledzie, do wyboru: z cebulką w oleju, w śmietanie, w pikantnej zalewie, po japońsku, po żydowsku, opiekane
– Ryba po grecku
– Śledzie pod pierzynką
– Śliwki w boczku
– Jajka faszerowane
– Jajko w sosie tatarskim

Grupa III
Prosimy wybrać 1 pozycję:
– Tradycyjna sałatka jarzynowa
– Sałatka z brokuła i fety z chrupiącymi płatkami migdałowymi i nutą mięty
– Sałatka wiosenna
– Sałatka śledziowo-ziemniaczana
– Sałatka grecka
– Sałatka z tuńczykiem i ryżem
– sałatka ryżowa z grillowanym kurczakiem i ananasem
– mozarella z pomidorem i rukolą
– mix sałat z grillowanym kurczakiem i pomarańczą
– mix sałat z suszonymi pomidorami i ziołowymi grzankami
– mix sałat z parmezanem i grillowanym boczkiem
– sałatka cesar z grillowanym kurczakiem, sałatą rzymską, parmezanem i grzankami
– sałatka z szynki parmeńskiej z roszponką, parmezanem i sezamem
– sałatka nicejska z tuńczykiem, jajkami i oliwkami
– sałatka ziemniaczana z kaparami i czerwoną cebulą
– sałatka owocowa z sosem jogurtowym
– sałatka chłopska z ziemniakami, ogórkiem, czerwoną cebulą, szczypiorem

W przypadku większej ilości potraw cena zostanie uzgodniona indywidualnie

Kolacja do wyboru:
– bogracz z kluseczkami
– barszcz z krokietem z mięsem lub kapustą i grzybami
– barszczyk z pasztecikiem z ciasta francuskiego
– leczo z pieczywem
– szaszłyk wieprzowy z ryżem jarzynowym
– krem z porów z mięsnymi pulpecikami z pieczywem
– krem z zielonego groszku z grzankami czosnkowymi

Pakiet zimna płyta pełna z gorącą kolacją
90zł/os.

Do wyboru 6 pozycji, po 2 z każdej grupy:

Grupa I
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Półmisek wędlin i mięs pieczonych podany z sosami
– Półmisek serów z owocami i krakersami
– Półmisek mix wędlin i serów
– Pasztet z dipem żurawinowym

Grupa II
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Ruloniki z szynki nadziewane musem chrzanowym
– Tymbaliki drobiowe
– Mini tortille nadziewane szynką, serem i warzywami
– Śledzie, do wyboru: z cebulką w oleju, w śmietanie, w pikantnej zalewie, po japońsku, po żydowsku, opiekane
– Ryba po grecku
– Śledzie pod pierzynką
– Śliwki w boczku
– Jajka faszerowane
– Jajko w sosie tatarskim

Grupa III
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Tradycyjna sałatka jarzynowa
– Sałatka z brokuła i fety z chrupiącymi płatkami migdałowymi i nutą mięty
– Sałatka wiosenna
– Sałatka śledziowo-ziemniaczana
– Sałatka grecka
– Sałatka z tuńczykiem i ryżem
– sałatka ryżowa z grillowanym kurczakiem i ananasem
– mozarella z pomidorem i rukolą
– mix sałat z grillowanym kurczakiem i pomarańczą
– mix sałat z suszonymi pomidorami i ziołowymi grzankami
– mix sałat z parmezanem i grillowanym boczkiem
– sałatka cesar z grillowanym kurczakiem, sałatą rzymską, parmezanem i grzankami
– sałatka z szynki parmeńskiej z roszponką, parmezanem i sezamem
– sałatka nicejska z tuńczykiem, jajkami i oliwkami
– sałatka ziemniaczana z kaparami i czerwoną cebulą
– sałatka owocowa z sosem jogurtowym
– sałatka chłopska z ziemniakami, ogórkiem, czerwoną cebulą, szczypiorem

W przypadku większej ilości potraw cena zostanie uzgodniona indywidualnie.

Kolacja do wyboru:
– bogracz z kluseczkami
– barszcz z krokietem z mięsem lub kapustą i grzybami
– barszczyk z pasztecikiem z ciasta francuskiego
– leczo z pieczywem
– szaszłyk wieprzowy z ryżem jarzynowym
– krem z porów z mięsnymi pulpecikami z pieczywem
– krem z zielonego groszku z grzankami czosnkowymi


Pakiet obiad- zimna płyta mini- gorąca kolacja
95 zł/os.

I danie: zupa (do wyboru domowy rosół z makaronem, krem brokułowy z prażonymi migdałami, zupa
cebulowa z białym winem podana z ziołowymi z grzankami, krem z porów, zupa czosnkowa, barszcz, krem z pieczarek)

II danie:
– ziemniaki/ziemniaki pieczone/ryż/kluski śląskie/frytki (możliwość zamówienia kilku rodzajów dodatków)

– mięso do wyboru: rolady, de volaille, pieczeń ze schabu, kotlet schabowy, kotlet cordon blue, schab faszerowany pieczarkami/śliwką/suszonymi pomidorami, pieczeń z karczku marynowanego w ziołach szpikowanego czosnkiem, pierś z kurczaka w panierce z ciasta naleśnikowego lub tradycyjnej z bułki tartej, szwajcary (rolada z piersi kurczaka faszerowana serem), pierś z kurczaka faszerowana serem i ananasem, pierś z kurczaka zapiekana z serem mozarella i pomidorem, kieszonka z piersi kurczaka z suszonymi pomidorami, filet z indyka faszerowany szpinakiem, rolada z indyka faszerowana mięsem (po kawałku na osobę, możliwość zamówienia kilku różnych rodzajów mięs), sos

– zestaw surówek- 3 rodzaje do wyboru

Woda z cytryną w dzbankach.

Zimna płyta do wyboru 3 pozycje, po 1 z każdej grupy:

Grupa I
Prosimy wybrać 1 pozycję:
– Półmisek wędlin i mięs pieczonych podany z sosami
– Półmisek serów z owocami i krakersami
– Półmisek mix wędlin i serów
– Pasztet z dipem żurawinowym

Grupa II
Prosimy wybrać 1 pozycję:
– Ruloniki z szynki nadziewane musem chrzanowym
– Tymbaliki drobiowe
– Mini tortille nadziewane szynką, serem i warzywami
– Śledzie, do wyboru: z cebulką w oleju, w śmietanie, w pikantnej zalewie, po japońsku, po żydowsku, opiekane
– Ryba po grecku
– Śledzie pod pierzynką
– Śliwki w boczku
– Jajka faszerowane
– Jajko w sosie tatarskim

Grupa III
Prosimy wybrać 1 pozycję:
– Tradycyjna sałatka jarzynowa
– Sałatka z brokuła i fety z chrupiącymi płatkami migdałowymi i nutą mięty
– Sałatka wiosenna
– Sałatka śledziowo-ziemniaczana
– Sałatka grecka
– Sałatka z tuńczykiem i ryżem
– sałatka ryżowa z grillowanym kurczakiem i ananasem
– mozarella z pomidorem i rukolą
– mix sałat z grillowanym kurczakiem i pomarańczą
– mix sałat z suszonymi pomidorami i ziołowymi grzankami
– mix sałat z parmezanem i grillowanym boczkiem
– sałatka cesar z grillowanym kurczakiem, sałatą rzymską, parmezanem i grzankami
– sałatka z szynki parmeńskiej z roszponką, parmezanem i sezamem
– sałatka nicejska z tuńczykiem, jajkami i oliwkami
– sałatka ziemniaczana z kaparami i czerwoną cebulą
– sałatka owocowa z sosem jogurtowym
– sałatka chłopska z ziemniakami, ogórkiem, czerwoną cebulą, szczypiorem

W przypadku większej ilości potraw cena zostanie uzgodniona indywidualnie

Kolacja do wyboru:
– bogracz z kluseczkami
– barszcz z krokietem z mięsem lub kapustą i grzybami
– barszczyk z pasztecikiem z ciasta francuskiego
– leczo z pieczywem
– szaszłyk wieprzowy z ryżem jarzynowym
– krem z porów z mięsnymi pulpecikami z pieczywem
– krem z zielonego groszku z grzankami czosnkowymi

Pakiet pełny: obiad, deser, zimna płyta pełna, gorąca kolacja 145 zł/os.

I danie: zupa (do wyboru domowy rosół z makaronem, krem brokułowy z prażonymi migdałami, zupa
cebulowa z białym winem podana z ziołowymi z grzankami, krem z porów, zupa czosnkowa, barszcz, krem z pieczarek)

II danie:
– ziemniaki/ziemniaki pieczone/ryż/kluski śląskie/frytki (możliwość zamówienia kilku rodzajów dodatków)

– mięso do wyboru: rolady, de volaille, pieczeń ze schabu, kotlet schabowy, kotlet cordon blue, schab faszerowany pieczarkami/śliwką/suszonymi pomidorami, pieczeń z karczku marynowanego w ziołach szpikowanego czosnkiem, pierś z kurczaka w panierce z ciasta naleśnikowego lub tradycyjnej z bułki tartej, szwajcary (rolada z piersi kurczaka faszerowana serem), pierś z kurczaka faszerowana serem i ananasem, pierś z kurczaka zapiekana z serem mozarella i pomidorem, kieszonka z piersi kurczaka z suszonymi pomidorami, filet z indyka faszerowany szpinakiem, rolada z indyka faszerowana mięsem (po kawałku na osobę, możliwość zamówienia kilku różnych rodzajów mięs), sos

– zestaw surówek- 3 rodzaje do wyboru

Woda z cytryną w dzbankach.

– 1 kawałek ciasta na osobę. Do wyboru szarlotka na ciepło z bitą śmietaną i lodami, deser lodowy z owocami i bitą śmietaną, ciasto czekoladowe z bitą śmietaną, sernik z musem owocowym

– kawa/herbata

Zimna płyta, do wyboru 6 pozycji, po 2 z każdej grupy:

Grupa I
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Półmisek wędlin i mięs pieczonych podany z sosami
– Półmisek serów z owocami i krakersami
– Półmisek mix wędlin i serów
– Pasztet z dipem żurawinowym

Grupa II
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Ruloniki z szynki nadziewane musem chrzanowym
– Tymbaliki drobiowe
– Mini tortille nadziewane szynką, serem i warzywami
– Śledzie, do wyboru: z cebulką w oleju, w śmietanie, w pikantnej zalewie, po japońsku, po żydowsku, opiekane
– Ryba po grecku
– Śledzie pod pierzynką
– Śliwki w boczku
– Jajka faszerowane
– Jajko w sosie tatarskim

Grupa III
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Tradycyjna sałatka jarzynowa
– Sałatka z brokuła i fety z chrupiącymi płatkami migdałowymi i nutą mięty
– Sałatka wiosenna
– Sałatka śledziowo-ziemniaczana
– Sałatka grecka
– Sałatka z tuńczykiem i ryżem
– sałatka ryżowa z grillowanym kurczakiem i ananasem
– mozrella z pomidorem i rukolą
– mix sałat z grillowanym kurczakiem i pomarańczą
– mix sałat z suszonymi pomidorami i ziołowymi grzankami
– mix sałat z parmezanem i grillowanym boczkiem
– sałatka cesar z grillowanym kurczakiem, sałatą rzymską, parmezanem i grzankami
– sałatka z szynki parmeńskiej z roszponką, parmezanem i sezamem
– sałatka nicejska z tuńczykiem, jajkami i oliwkami
– sałatka ziemniaczana z kaparami i czerwoną cebulą
– sałatka owocowa z sosem jogurtowym
– sałatka chłopska z ziemniakami, ogórkiem, czerwoną cebulą, szczypiorem

W przypadku większej ilości potraw cena zostanie uzgodniona indywidualnie.

Kolacja do wyboru:
– bogracz z kluseczkami
– barszcz z krokietem z mięsem lub kapustą i grzybami
– barszczyk z pasztecikiem z ciasta francuskiego
– leczo z pieczywem
– szaszłyk wieprzowy z ryżem jarzynowym
– krem z porów z mięsnymi pulpecikami z pieczywem
– krem z zielonego groszku z grzankami czosnkowymi

Pakiet pełny: obiad, deser, zimna płyta pełna, gorąca kolacja z napojami
155 zł/os.

I danie: zupa (do wyboru domowy rosół z makaronem, krem brokułowy z prażonymi migdałami, zupa
Cebulowa z białym winem podana z ziołowymi z grzankami, krem z porów, zupa czosnkowa, barszcz, krem z pieczarek)

II danie:
– ziemniaki/ziemniaki pieczone/ryż/kluski śląskie/frytki (możliwość zamówienia kilku rodzajów dodatków),

– mięso do wyboru: rolady wieprzowe, de volaille, pieczeń ze schabu, kotlet schabowy, kotlet cordon blue, schab faszerowany pieczarkami/śliwką/suszonymi pomidorami, pieczeń z karczku marynowanego w ziołach szpikowanego czosnkiem, pierś z kurczaka w panierce z ciasta naleśnikowego lub tradycyjnej z bułki tartej, szwajcary (rolada z piersi kurczaka faszerowana serem), pierś z kurczaka faszerowana serem i ananasem, pierś z kurczaka zapiekana z serem mozarella i pomidorem, kieszonka z piersi kurczaka z suszonymi pomidorami, filet z indyka faszerowany szpinakiem, rolada z indyka faszerowana mięsem (po kawałku na osobę, możliwość zamówienia kilku różnych rodzajów mięs), sos

– zestaw surówek- 3 rodzaje do wyboru

– 1 kawałek ciasta na osobę. Do wyboru szarlotka na ciepło z bitą śmietaną i lodami, deser lodowy z owocami i bitą śmietaną, ciasto czekoladowe z bitą śmietaną, sernik z musem owocowym

– kawa/herbata do wyboru

– napoje: soki, woda, cola/sprite, inne

Zimna płyta do wyboru 6 pozycji, po 2 z każdej grupy:

Grupa I
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Półmisek wędlin i mięs pieczonych podany z sosami
– Półmisek serów z owocami i krakersami
– Półmisek mix wędlin i serów
– Pasztet z dipem żurawinowym

Grupa II
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Ruloniki z szynki nadziewane musem chrzanowym
– Tymbaliki drobiowe
– Mini tortille nadziewane szynką, serem i warzywami
– Śledzie, do wyboru: z cebulką w oleju, w śmietanie, w pikantnej zalewie, po japońsku, po żydowsku, opiekane
– Ryba po grecku
– Śledzie pod pierzynką
– Śliwki w boczku
– Jajka faszerowane
– Jajko w sosie tatarskim

Grupa III
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Tradycyjna sałatka jarzynowa
– Sałatka z brokuła i fety z chrupiącymi płatkami migdałowymi i nutą mięty
– Sałatka wiosenna
– Sałatka śledziowo-ziemniaczana
– Sałatka grecka
– Sałatka z tuńczykiem i ryżem
– sałatka ryżowa z grillowanym kurczakiem i ananasem
– mozrella z pomidorem i rukolą
– mix sałat z grillowanym kurczakiem i pomarańczą
– mix sałat z suszonymi pomidorami i ziołowymi grzankami
– mix sałat z parmezanem i grillowanym boczkiem
– sałatka cesar z grillowanym kurczakiem, sałatą rzymską, parmezanem i grzankami
– sałatka z szynki parmeńskiej z roszponką, parmezanem i sezamem
– sałatka nicejska z tuńczykiem, jajkami i oliwkami
– sałatka ziemniaczana z kaparami i czerwoną cebulą
– sałatka owocowa z sosem jogurtowym
– sałatka chłopska z ziemniakami, ogórkiem, czerwoną cebulą, szczypiorem

W przypadku większej ilości potraw cena zostanie uzgodniona indywidualnie.

Kolacja do wyboru:
– bogracz z kluseczkami
– barszcz z krokietem z mięsem lub kapustą i grzybami
– barszczyk z pasztecikiem z ciasta francuskiego
– leczo z pieczywem
– szaszłyk wieprzowy z ryżem jarzynowym
– krem z porów z mięsnymi pulpecikami z pieczywem
krem z zielonego groszku z grzankami czosnkowymi