Catering z dowozem

Oferujemy Państwu możliwość zamówienia cateringu na każdą okazję. Dysponujemy własnym dowozem, naczyniami, podgrzewaczami. Mogą Państwo zamówić obsługę przyjęcia we wskazanym przez Państwa miejscu.
Gwarantujemy, że zamówione potrawy są pyszne i zawsze najwyższej jakości, bez gotowych, odgrzewanych produktów i sztucznych ulepszaczy.

Przedstawiamy Państwu przykładowe pakiety. Istnieje również możliwość zamawiania pojedynczych potraw, np. samych mięs.

Ceny pojedynczych potraw i własnych kombinacji dań ustalane są indywidualnie.


Pakiet obiadowy- II danie – 28 PLN / os.
Pakiet obiadowy- 34 PLN / os.
Pakiet zimna płyta mini – 45 PLN / os.
Pakiet zimna płyta pełna – 80 PLN / os.
Pakiet zimna płyta mini z gorącą kolacją – 60 PLN / os.
Pakiet zimna płyta pełna z gorącą kolacją – 90 PLN / os.
Pakiet obiad- zimna płyta mini- gorąca kolacja – 95 PLN / os.
Pakiet pełny: obiad, zimna płyta pełna, gorąca kolacja – 125 PLN / os.

 

Pakiet obiadowy- II danie
28 zł/os.

II danie:
– ziemniaki/ziemniaki pieczone/ryż/kluski śląskie/frytki (możliwość zamówienia kilku rodzajów dodatków)

– mięso do wyboru: rolady wieprzowe, de volaille, pieczeń ze schabu, kotlet schabowy, kotlet cordon blue, schab faszerowany pieczarkami/śliwką/suszonymi pomidorami, pieczeń z karczku marynowanego w ziołach szpikowanego czosnkiem, pierś z kurczaka w panierce z ciasta naleśnikowego lub tradycyjnej z bułki tartej, szwajcary (rolada z piersi kurczaka faszerowana serem), pierś z kurczaka faszerowana serem i ananasem, pierś z kurczaka zapiekana z serem mozarella i pomidorem, kieszonka z piersi kurczaka z suszonymi pomidorami, filet z indyka faszerowany szpinakiem, rolada z indyka faszerowana mięsem (po kawałku na osobę, możliwość zamówienia kilku różnych rodzajów mięs), sos

– zestaw surówek- 3 rodzaje do wyboru

Woda z cytryną w dzbankach.

Zamawiając 1 ½ porcji mięsa cena wynosi 36 zł/os.
Zamawiając 2 porcje mięsa cena wynosi 44 zł/os.

Pakiet obiadowy
34 zł/os.

I danie: zupa (do wyboru domowy rosół z makaronem, krem brokułowy z prażonymi migdałami, zupa
cebulowa z białym winem podana z ziołowymi z grzankami, krem z porów, zupa czosnkowa, barszcz, krem z pieczarek)

II danie:
– ziemniaki/ziemniaki pieczone/ryż/kluski śląskie/frytki (możliwość zamówienia kilku rodzajów dodatków)

– mięso do wyboru: rolady wieprzowe, de volaille, pieczeń ze schabu, kotlet schabowy, kotlet cordon blue, schab faszerowany pieczarkami/śliwką/suszonymi pomidorami, pieczeń z karczku marynowanego w ziołach szpikowanego czosnkiem, pierś z kurczaka w panierce z ciasta naleśnikowego lub tradycyjnej z bułki tartej, szwajcary (rolada z piersi kurczaka faszerowana serem), pierś z kurczaka faszerowana serem i ananasem, pierś z kurczaka zapiekana z serem mozarella i pomidorem, kieszonka z piersi kurczaka z suszonymi pomidorami, filet z indyka faszerowany szpinakiem, rolada z indyka faszerowana mięsem (po kawałku na osobę, możliwość zamówienia kilku różnych rodzajów mięs), sos

– zestaw surówek- 3 rodzaje do wyboru

Woda z cytryną w dzbankach.

Zamawiając 1 ½ porcji mięsa cena wynosi 42 zł/os.
Zamawiając 2 porcje mięsa cena wynosi 50 zł/os.

Pakiet zimna płyta mini
45 zł/os.

Do wyboru 3 pozycje, po 1 z każdej grupy.

Grupa I
Prosimy wybrać 1 pozycję:
– Półmisek wędlin i mięs pieczonych podany z sosami
– Półmisek serów z owocami i krakersami
– Półmisek mix wędlin i serów
– Pasztet z dipem żurawinowym

Grupa II
Prosimy wybrać 1 pozycję:
– Ruloniki z szynki nadziewane musem chrzanowym
– Tymbaliki drobiowe
– Mini tortille nadziewane szynką, serem i warzywami
– Śledzie, do wyboru: z cebulką w oleju, w śmietanie, w pikantnej zalewie, po japońsku, po żydowsku, opiekane
– Ryba po grecku
– Śledzie pod pierzynką
– Jajka faszerowane
– Jajko w sosie tatarskim
– Śliwki w boczku

Grupa III
Prosimy wybrać 1 pozycję:
– Tradycyjna sałatka jarzynowa
– Sałatka z brokuła i fety z chrupiącymi płatkami migdałowymi i nutą mięty
– Sałatka wiosenna
– Sałatka śledziowo-ziemniaczana
– Sałatka grecka
– Sałatka z tuńczykiem i ryżem
– sałatka ryżowa z grillowanym kurczakiem i ananasem
– mozrella z pomidorem i rukolą
– mix sałat z grillowanym kurczakiem i pomarańczą
– mix sałat z suszonymi pomidorami i ziołowymi grzankami
– mix sałat z parmezanem i grillowanym boczkiem
– sałatka cesar z grillowanym kurczakiem, sałatą rzymską, parmezanem i grzankami
– sałatka z szynki parmeńskiej z roszponką, parmezanem i sezamem
– sałatka nicejska z tuńczykiem, jajkami i oliwkami
– sałatka ziemniaczana z kaparami i czerwoną cebulą
– sałatka owocowa z sosem jogurtowym
– sałatka chłopska z ziemniakami, ogórkiem, czerwoną cebulą, szczypiorem

W przypadku większej ilości potraw cena zostanie uzgodniona indywidualnie

Pakiet zimna płyta pełna
80 zł/os.

Do wyboru 6 pozycji, po 2 z każdej grupy:

Grupa I
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Półmisek wędlin i mięs pieczonych podany z sosami
– Półmisek serów z owocami i krakersami
– Półmisek mix wędlin i serów
– Pasztet z dipem żurawinowym

Grupa II
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Ruloniki z szynki nadziewane musem chrzanowym
– Tymbaliki drobiowe
– Mini tortille nadziewane szynką, serem i warzywami
– Śledzie, do wyboru: z cebulką w oleju, w śmietanie, w pikantnej zalewie, po japońsku, po żydowsku, opiekane
– Ryba po grecku
– Śledzie pod pierzynką
– Śliwki w boczku
– Jajka faszerowane
– Jajko w sosie tatarskim

Grupa III
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Tradycyjna sałatka jarzynowa
– Sałatka z brokuła i fety z chrupiącymi płatkami migdałowymi i nutą mięty
– Sałatka wiosenna
– Sałatka śledziowo-ziemniaczana
– Sałatka grecka
– Sałatka z tuńczykiem i ryżem
– sałatka ryżowa z grillowanym kurczakiem i ananasem
– mozrella z pomidorem i rukolą
– mix sałat z grillowanym kurczakiem i pomarańczą
– mix sałat z suszonymi pomidorami i ziołowymi grzankami
– mix sałat z parmezanem i grillowanym boczkiem
– sałatka cesar z grillowanym kurczakiem, sałatą rzymską, parmezanem i grzankami
– sałatka z szynki parmeńskiej z roszponką, parmezanem i sezamem
– sałatka nicejska z tuńczykiem, jajkami i oliwkami
– sałatka ziemniaczana z kaparami i czerwoną cebulą
– sałatka owocowa z sosem jogurtowym
– sałatka chłopska z ziemniakami, ogórkiem, czerwoną cebulą, szczypiorem

W przypadku większej ilości potraw cena zostanie uzgodniona indywidualnie.


Pakiet zimna płyta mini z gorącą kolacją
60 zł/os.

Do wyboru 3 pozycje, po 1 z każdej grupy:

Grupa I
Prosimy wybrać 1 pozycję:
– Półmisek wędlin i mięs pieczonych podany z sosami
– Półmisek serów z owocami i krakersami
– Półmisek mix wędlin i serów
– Pasztet z dipem żurawinowym

Grupa II
Prosimy wybrać 1 pozycję:
– Ruloniki z szynki nadziewane musem chrzanowym
– Tymbaliki drobiowe
– Mini tortille nadziewane szynką, serem i warzywami
– Śledzie, do wyboru: z cebulką w oleju, w śmietanie, w pikantnej zalewie, po japońsku, po żydowsku, opiekane
– Ryba po grecku
– Śledzie pod pierzynką
– Śliwki w boczku
– Jajka faszerowane
– Jajko w sosie tatarskim

Grupa III
Prosimy wybrać 1 pozycję:
– Tradycyjna sałatka jarzynowa
– Sałatka z brokuła i fety z chrupiącymi płatkami migdałowymi i nutą mięty
– Sałatka wiosenna
– Sałatka śledziowo-ziemniaczana
– Sałatka grecka
– Sałatka z tuńczykiem i ryżem
– sałatka ryżowa z grillowanym kurczakiem i ananasem
– mozarella z pomidorem i rukolą
– mix sałat z grillowanym kurczakiem i pomarańczą
– mix sałat z suszonymi pomidorami i ziołowymi grzankami
– mix sałat z parmezanem i grillowanym boczkiem
– sałatka cesar z grillowanym kurczakiem, sałatą rzymską, parmezanem i grzankami
– sałatka z szynki parmeńskiej z roszponką, parmezanem i sezamem
– sałatka nicejska z tuńczykiem, jajkami i oliwkami
– sałatka ziemniaczana z kaparami i czerwoną cebulą
– sałatka owocowa z sosem jogurtowym
– sałatka chłopska z ziemniakami, ogórkiem, czerwoną cebulą, szczypiorem

W przypadku większej ilości potraw cena zostanie uzgodniona indywidualnie

Kolacja do wyboru:
– bogracz z kluseczkami
– barszcz z krokietem z mięsem lub kapustą i grzybami
– barszczyk z pasztecikiem z ciasta francuskiego
– leczo z pieczywem
– szaszłyk wieprzowy z ryżem jarzynowym
– krem z porów z mięsnymi pulpecikami z pieczywem
– krem z zielonego groszku z grzankami czosnkowymi

Pakiet zimna płyta pełna z gorącą kolacją
90zł/os.

Do wyboru 6 pozycji, po 2 z każdej grupy:

Grupa I
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Półmisek wędlin i mięs pieczonych podany z sosami
– Półmisek serów z owocami i krakersami
– Półmisek mix wędlin i serów
– Pasztet z dipem żurawinowym

Grupa II
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Ruloniki z szynki nadziewane musem chrzanowym
– Tymbaliki drobiowe
– Mini tortille nadziewane szynką, serem i warzywami
– Śledzie, do wyboru: z cebulką w oleju, w śmietanie, w pikantnej zalewie, po japońsku, po żydowsku, opiekane
– Ryba po grecku
– Śledzie pod pierzynką
– Śliwki w boczku
– Jajka faszerowane
– Jajko w sosie tatarskim

Grupa III
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Tradycyjna sałatka jarzynowa
– Sałatka z brokuła i fety z chrupiącymi płatkami migdałowymi i nutą mięty
– Sałatka wiosenna
– Sałatka śledziowo-ziemniaczana
– Sałatka grecka
– Sałatka z tuńczykiem i ryżem
– sałatka ryżowa z grillowanym kurczakiem i ananasem
– mozarella z pomidorem i rukolą
– mix sałat z grillowanym kurczakiem i pomarańczą
– mix sałat z suszonymi pomidorami i ziołowymi grzankami
– mix sałat z parmezanem i grillowanym boczkiem
– sałatka cesar z grillowanym kurczakiem, sałatą rzymską, parmezanem i grzankami
– sałatka z szynki parmeńskiej z roszponką, parmezanem i sezamem
– sałatka nicejska z tuńczykiem, jajkami i oliwkami
– sałatka ziemniaczana z kaparami i czerwoną cebulą
– sałatka owocowa z sosem jogurtowym
– sałatka chłopska z ziemniakami, ogórkiem, czerwoną cebulą, szczypiorem

W przypadku większej ilości potraw cena zostanie uzgodniona indywidualnie.

Kolacja do wyboru:
– bogracz z kluseczkami
– barszcz z krokietem z mięsem lub kapustą i grzybami
– barszczyk z pasztecikiem z ciasta francuskiego
– leczo z pieczywem
– szaszłyk wieprzowy z ryżem jarzynowym
– krem z porów z mięsnymi pulpecikami z pieczywem
– krem z zielonego groszku z grzankami czosnkowymi


Pakiet obiad- zimna płyta mini- gorąca kolacja
90 zł/os.

I danie: zupa (do wyboru domowy rosół z makaronem, krem brokułowy z prażonymi migdałami, zupa
cebulowa z białym winem podana z ziołowymi z grzankami, krem z porów, zupa czosnkowa, barszcz, krem z pieczarek)

II danie:
– ziemniaki/ziemniaki pieczone/ryż/kluski śląskie/frytki (możliwość zamówienia kilku rodzajów dodatków)

– mięso do wyboru: rolady, de volaille, pieczeń ze schabu, kotlet schabowy, kotlet cordon blue, schab faszerowany pieczarkami/śliwką/suszonymi pomidorami, pieczeń z karczku marynowanego w ziołach szpikowanego czosnkiem, pierś z kurczaka w panierce z ciasta naleśnikowego lub tradycyjnej z bułki tartej, szwajcary (rolada z piersi kurczaka faszerowana serem), pierś z kurczaka faszerowana serem i ananasem, pierś z kurczaka zapiekana z serem mozarella i pomidorem, kieszonka z piersi kurczaka z suszonymi pomidorami, filet z indyka faszerowany szpinakiem, rolada z indyka faszerowana mięsem (po kawałku na osobę, możliwość zamówienia kilku różnych rodzajów mięs), sos

– zestaw surówek- 3 rodzaje do wyboru

Woda z cytryną w dzbankach.

Zimna płyta do wyboru 3 pozycje, po 1 z każdej grupy:

Grupa I
Prosimy wybrać 1 pozycję:
– Półmisek wędlin i mięs pieczonych podany z sosami
– Półmisek serów z owocami i krakersami
– Półmisek mix wędlin i serów
– Pasztet z dipem żurawinowym

Grupa II
Prosimy wybrać 1 pozycję:
– Ruloniki z szynki nadziewane musem chrzanowym
– Tymbaliki drobiowe
– Mini tortille nadziewane szynką, serem i warzywami
– Śledzie, do wyboru: z cebulką w oleju, w śmietanie, w pikantnej zalewie, po japońsku, po żydowsku, opiekane
– Ryba po grecku
– Śledzie pod pierzynką
– Śliwki w boczku
– Jajka faszerowane
– Jajko w sosie tatarskim

Grupa III
Prosimy wybrać 1 pozycję:
– Tradycyjna sałatka jarzynowa
– Sałatka z brokuła i fety z chrupiącymi płatkami migdałowymi i nutą mięty
– Sałatka wiosenna
– Sałatka śledziowo-ziemniaczana
– Sałatka grecka
– Sałatka z tuńczykiem i ryżem
– sałatka ryżowa z grillowanym kurczakiem i ananasem
– mozarella z pomidorem i rukolą
– mix sałat z grillowanym kurczakiem i pomarańczą
– mix sałat z suszonymi pomidorami i ziołowymi grzankami
– mix sałat z parmezanem i grillowanym boczkiem
– sałatka cesar z grillowanym kurczakiem, sałatą rzymską, parmezanem i grzankami
– sałatka z szynki parmeńskiej z roszponką, parmezanem i sezamem
– sałatka nicejska z tuńczykiem, jajkami i oliwkami
– sałatka ziemniaczana z kaparami i czerwoną cebulą
– sałatka owocowa z sosem jogurtowym
– sałatka chłopska z ziemniakami, ogórkiem, czerwoną cebulą, szczypiorem

W przypadku większej ilości potraw cena zostanie uzgodniona indywidualnie

Kolacja do wyboru:
– bogracz z kluseczkami
– barszcz z krokietem z mięsem lub kapustą i grzybami
– barszczyk z pasztecikiem z ciasta francuskiego
– leczo z pieczywem
– szaszłyk wieprzowy z ryżem jarzynowym
– krem z porów z mięsnymi pulpecikami z pieczywem
– krem z zielonego groszku z grzankami czosnkowymi

Pakiet pełny: obiad, zimna płyta pełna, gorąca kolacja                                                       125 zł/os.

I danie: zupa (do wyboru domowy rosół z makaronem, krem brokułowy z prażonymi migdałami, zupa
cebulowa z białym winem podana z ziołowymi z grzankami, krem z porów, zupa czosnkowa, barszcz, krem z pieczarek)

II danie:
– ziemniaki/ziemniaki pieczone/ryż/kluski śląskie/frytki (możliwość zamówienia kilku rodzajów dodatków)

– mięso do wyboru: rolady, de volaille, pieczeń ze schabu, kotlet schabowy, kotlet cordon blue, schab faszerowany pieczarkami/śliwką/suszonymi pomidorami, pieczeń z karczku marynowanego w ziołach szpikowanego czosnkiem, pierś z kurczaka w panierce z ciasta naleśnikowego lub tradycyjnej z bułki tartej, szwajcary (rolada z piersi kurczaka faszerowana serem), pierś z kurczaka faszerowana serem i ananasem, pierś z kurczaka zapiekana z serem mozarella i pomidorem, kieszonka z piersi kurczaka z suszonymi pomidorami, filet z indyka faszerowany szpinakiem, rolada z indyka faszerowana mięsem (po kawałku na osobę, możliwość zamówienia kilku różnych rodzajów mięs), sos

– zestaw surówek- 3 rodzaje do wyboru

Woda z cytryną w dzbankach.

– 1 kawałek ciasta na osobę. Do wyboru szarlotka na ciepło z bitą śmietaną i lodami, deser lodowy z owocami i bitą śmietaną, ciasto czekoladowe z bitą śmietaną

– kawa/herbata

Zimna płyta, do wyboru 6 pozycji, po 2 z każdej grupy:

Grupa I
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Półmisek wędlin i mięs pieczonych podany z sosami
– Półmisek serów z owocami i krakersami
– Półmisek mix wędlin i serów
– Pasztet z dipem żurawinowym

Grupa II
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Ruloniki z szynki nadziewane musem chrzanowym
– Tymbaliki drobiowe
– Mini tortille nadziewane szynką, serem i warzywami
– Śledzie, do wyboru: z cebulką w oleju, w śmietanie, w pikantnej zalewie, po japońsku, po żydowsku, opiekane
– Ryba po grecku
– Śledzie pod pierzynką
– Śliwki w boczku
– Jajka faszerowane
– Jajko w sosie tatarskim

Grupa III
Prosimy wybrać 2 pozycje:
– Tradycyjna sałatka jarzynowa
– Sałatka z brokuła i fety z chrupiącymi płatkami migdałowymi i nutą mięty
– Sałatka wiosenna
– Sałatka śledziowo-ziemniaczana
– Sałatka grecka
– Sałatka z tuńczykiem i ryżem
– sałatka ryżowa z grillowanym kurczakiem i ananasem
– mozrella z pomidorem i rukolą
– mix sałat z grillowanym kurczakiem i pomarańczą
– mix sałat z suszonymi pomidorami i ziołowymi grzankami
– mix sałat z parmezanem i grillowanym boczkiem
– sałatka cesar z grillowanym kurczakiem, sałatą rzymską, parmezanem i grzankami
– sałatka z szynki parmeńskiej z roszponką, parmezanem i sezamem
– sałatka nicejska z tuńczykiem, jajkami i oliwkami
– sałatka ziemniaczana z kaparami i czerwoną cebulą
– sałatka owocowa z sosem jogurtowym
– sałatka chłopska z ziemniakami, ogórkiem, czerwoną cebulą, szczypiorem

W przypadku większej ilości potraw cena zostanie uzgodniona indywidualnie.

Kolacja do wyboru:
– bogracz z kluseczkami
– barszcz z krokietem z mięsem lub kapustą i grzybami
– barszczyk z pasztecikiem z ciasta francuskiego
– leczo z pieczywem
– szaszłyk wieprzowy z ryżem jarzynowym
– krem z porów z mięsnymi pulpecikami z pieczywem
– krem z zielonego groszku z grzankami czosnkowymi